«Έγκριση υλοποίησης των μονοήμερων σχολικών προγραμμάτων του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μαρώνειας για σχολικές μονάδες της ΠΔΕ ΑΜΘ της περιόδου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2024»

 

 

Η Περιφερειακή Επόπτρια Ποιότητας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,

Έχοντας υπόψη:
1. Την υπ’ αρ. Φ.32/8092/02-10-2024 Έγκριση της Περιφερειακής Επόπτριας Ποιότητας της Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα «Έγκριση υλοποίησης των μονοήμερων σχολικών προγραμμάτων του ΚΕ.ΠΕ.Α. Μαρώνειας για σχολικές μονάδες της ΠΔΕ ΑΜΘ της περιόδου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2024»,
2. Τη με αριθ. πρωτ. Φ. 1.2.α/79 ανακοινοποίηση στο ορθό της Προϊσταμένης του ΚΕΠΕΑ Μαρώνειας με θέμα: «Αίτημα έγκρισης υλοποίησης σε μονοήμερα σχολικά Προγράμματα Π΄/θμιας και Δ΄/θμιας Εκπαίδευσης για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2024».

«Έγκριση υλοποίησης των μονοήμερων σχολικών προγραμμάτων του ΚΕ.ΠΕ.Α. Μαρώνειας για σχολικές μονάδες της ΠΔΕ ΑΜΘ της περιόδου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2024»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *